• YKB
  • Konflikthantering
  • truck-utbildning
  • motorsagsutb
  • Fallskyddsutrustning

YKB

 

ykb-lastbil

Yrkeskompetensbeviset gäller i fem år, därefter krävs att föraren går en återkommande fortbildning för att förnya beviset. Se utbildningstillfällen här.

Truckkort


truck

Vi erbjuder truckutbildning för dig som vill ha körkort eller vill förnya ditt truckkörkort. Se utbildningstillfällen här.

Hjärtstartare

PAD-500 9

Hyr en hjärtstartare av oss inklusive service och support för endast 17 kronor per dag. Gör en intresseanmälan.

På rätt kurs med TM Utbildning!

Vi på TM Utbildning har yrkesutbildningar i alla dess slag. Om du arbetar inom transport och anläggning eller ska förnya ditt certifikat i Heta arbeten, trucktravers, motorsåg, eller skylift, så är vi helt rätt för dig. Vi bedriver även kvalificerade utbildningar i stresshantering samt hjärt- & lungräddning, HLR. TM Utbildning utgår ifrån Oskarshamn med olika utbildningar men har även verksamhet i Västervik och Kalmar. Vi kommer gärna till er arbetsplats oavsett ort och håller utbildningar för hela eller delar av personalen, kontakta oss så berättar vi gärna mer. 

YKB - Yrkesförarkompetens

Vi utbildar i Yrkesförarkompetens (YKB) och alla som utför gods- eller persontransporter med C, CE, D eller DE fordon på väg måste genomföra denna utbildning. Att utföra persontransporter och godstransporter med buss och lastbil är ett ansvarsfullt arbete som ställer höga krav på kunskap och skicklighet. Därför infördes en lag som ska säkerställa att alla förare har den kompetens som är nödvändig för yrket.

Rädda liv

Vi utbildar även i D-HLR och hjälper till med inköp eller hyra av defibrillator/hjärtstartare och andningshjälpmedel för att göra din arbetsplats hjärtsäker! Våra instruktörer är eller har varit yrkesverksamma inom ambulansverksamheten och har stor vana av att arbeta med akut sjuka eller skadade människor. Vi är uppdaterade om nyheter, forskning och utbildning inom akutsjukvård. En utbildningsdag med oss blandas med teori, praktiska övningar och olika fallbeskrivningar. Efter kursen erhåller deltagarna kursbevis samt kompetenskort och blir registrerade hos Svenska Rådet för hjärt- och lungräddning – HLR rådet. Vi har utbildningslokaler i Oskarshamn men vi tar gärna med utbildningarna till er arbetsplats om så önskas.

Kommande tillfällen

oktober 2017
23 okt 2017

Heta Arbeten

Tid
08:00 - 15:00

Plats
Oskarshamn

Platser kvar
13

Pris
2650 SEK

23 okt 2017

Mobil arbetsplattform

Tid
08:00 - 15:00

Plats
Oskarshamn

Platser kvar
0

Pris
1850 SEK

24 okt 2017

Fallskyddsutbildning med räddning

Tid
08:00 - 15:00

Plats
Oskarshamn

Platser kvar
8

Pris
2545 SEK

25 okt 2017

ADR 1.3

Tid
08:00 - 16:00

Plats
Oskarshamn

Platser kvar
10

Pris
1650 SEK

26 okt 2017

Fallskyddsutbildning med räddning

Tid
08:00 - 15:00

Plats
Västervik

Platser kvar
8

Pris
2545 SEK

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Kreditvärdig - TM Utbildning AB