Om oss

Välkommen till oss på TM Utbildning

TM Utbildning startades 2011 av Magnus Axelsson och Therese Borgenäs som då båda jobbade som ambulanssjuksköterskor. Vi började med hjärt- och lungräddning (HLR), första hjälpen samt brandskyddsutbildningar.

Idag erbjuder vi ett 20 tal olika utbildningar, inom områden som trafik, industri, el, skog, brandskydd, human/social samt sjukvård, och det tillkommer ständigt nya. Vi driver även webshopen medlife.se där vi bland annat säljer fallskyddsutrustning och sjukvårdsväskor.

Sedan början av 2016 är Lena Axelsson ny VD och vi är idag 13 medarbetare. Vi kommer preliminärt att omsätta 16 miljoner 2016.

Vår affärsidé

Att underlätta och hjälpa till med utbildningar till våra kunder.  Se till att lösa allt utbildningsbehov åt alla företag, kommuner och landsting som vi jobbar med. När du anlitar oss behöver du inte flera utbildningsanordnare. Vi hjälper även till att administrera åt kunden.

Vår vision

Att genom utbildning och insikter få människor att växa och skapa motiverade chefer och engagerade medarbetare. Att genom utbildning få ett friskare Sverige. Att genom utbildning bidra till säkrare arbetsplatser och mer ansvarstagande gällande säkerhet i hela Sverige.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Kreditvärdig - TM Utbildning AB