Brandfarliga Arbeten

Brandfarliga Arbeten är en ny och modern utbildning för alla som arbetar med moment där det finns risk för att en brand kan uppstå. Kursen motsvarar konceptet "Heta Arbeten" från Brandskyddsföreningen.

SVEBRA och Sveriges Byggindustrier har tagit fram Brandfarliga Arbeten som är en branschanpassad utbildning. Den som genomfört utbildningen Brandfarliga Arbeten med godkänt resultat och innehar ett giltigt certifikat har behörighet att utföra tillfälliga brandfarliga arbeten enligt försäkringsbolagens villkor. 

Utbildningen är anpassad till förhållanden i olika branscher och ger förståelse för risksituationer som kan uppstå på just din arbetsplats. 

Kursmål

Efter utbildningen ska deltagaren kunna vidta förebyggande åtgärder vid tillfälliga brandfarliga arbeten så att risken för brand minimeras.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som är tillståndsansvarig eller till dig som ska utföra ett tillfälligt brandfarligt arbete. 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs

Kursbevis och certifikat

Efter genomgången utbildning samt certifieringstest med godkänt resultat erhåller kursdeltagaren ett plastkort från Brandfarliga Arbeten, giltigt i 5 år.

ID06

Alla deltagare som önskar kan beställa registrering av Brandfarliga Arbeten i ID06 kompetensdatabas.

Kurslängd

7 timmar

Övrig information

Lunch och fika ingår.Boka kurs

För närvarande har vi inga kurstillfällen inbokade. Är du intresserad av denna kurs, gör en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan

Hittar du inte något datum som passar, vill ha mer information eller vill ha hjälp att boka, fyll då i nedanstående formulär. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

     
     
     
     
     
     
+ =  Produktion & design: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår