El

TM Utbildning erbjuder utbildning i elsäkerhet enligt ESA-14. ESA – Elsäkerhetsanvisningarna är anvisningar som reglerar samarabtet mellan nätägare, entreprenörer och installatörer. Anvisningarna kompletterar skötselföreskrifterna och motsvarar föreskrifternas krav på god elsäkerhetsteknisk praxis.

Utbildning i den nya ESA 14 är anpassad till de förändringar som skett i standarden SS-EN 50110-1 utgåva 3 som ESA bygger på. Den nya ESA 14 är en sammanslagning av ESA grund, ESA industri och ESA installation (ISA). Den har fått en egen publikation som heter ESA Grund.

ESA-14 Fackkunnig, grundkurs

Välkommen till en helt ny ESA-14 Fackkunnig, grundkurs för dig som vill bli fackkunnig. Både innehåll och studieformat är nya och mer anpassade efter dagens krav och utmaningar. Studiematerialet har u...

ESA-14 Fackkunnig, repetition

ESA-14 Repetitionskurs för dig som är fackkunnig! Både innehåll och studieformat är nya och mer anpassade efter dagens krav och utmaningar. Även studiematerialet har uppdaterats efter den nya standard...

ESA-14 Tillträde

I kursen ESA-14 Tillträde får du kunskap om innehållet i ESA - Elsäkerhetsanvisningarna. När du har gått kursen ska du kunna omvandla den teoretiska kunskapen till ditt praktiska dagliga arbete.

Kurstillfällen inom El

För närvarande har vi inga kurstillfällen inbokade. Är du intresserad av denna kurs, gör en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan

Hittar du inte något datum som passar, vill ha mer information eller vill ha hjälp att boka, fyll då i nedanstående formulär. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

     
     
     
     
     
     Produktion & design: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår