Onlineutbildningar

Onlineutbildningar gör du i egen takt. Du har tillgång till kursen i 30 dagar och efter genomförd kurs skriver du ett test som vid godkänt resultat leder till att ladda ner eller skriva ut ditt kursbevis.

Vi jobbar med att utöka vår portal med webutbildningar för att underlätta lärandet så att det kan göras i egen takt och vid uppdelade tillfällen.

ADR 1.3 webbkurs

Utbildning för dig som hanterar farligt gods vid transport och dokumentation (värdeberäknad mängd, begränsad mängd eller reducerad mängd).

ESA Instruerad webbkurs

Denna utbildning gör du i din egen takt vid din dator, telefon eller läsplatta. Du har möjlighet att backa och lyssna och läsa om flera gånger i månads tid..

ARBETE PÅ VÄG STEG 1.1 webbkurs

Onlineutbildningen vänder sig till alla som arbetar på eller vid en vägarbetsplats. Delar av utbildningen fungerar även rent informativt exempelvis trafikanter, yrkesutövare eller körskoleelever.

ESA14 Fackkunning Repetition webbkurs

Utbildningen ger dig uppdateringar och de senaste rönen, dessutom får du kunskap om det nya inom ESA vad gäller till exempel förändrade roll benämningar.Produktion & design: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår