Välj en sida

BRANDFARLIGA ARBETEN

Brandfarliga Arbeten är en ny och modern utbildning för alla som arbetar med moment där det finns risk för att en brand kan uppstå. Kursen motsvarar konceptet “Heta Arbeten” från Brandskyddsföreningen.

SVEBRA och Sveriges Byggindustrier har tagit fram Brandfarliga Arbeten som är en branschanpassad utbildning. Den som genomfört utbildningen Brandfarliga Arbeten med godkänt resultat och innehar ett giltigt certifikat har behörighet att utföra tillfälliga brandfarliga arbeten enligt försäkringsbolagens villkor.

Utbildningen är anpassad till förhållanden i olika branscher och ger förståelse för risksituationer som kan uppstå på just din arbetsplats.

Kursmål
Efter utbildningen ska deltagaren kunna vidta förebyggande åtgärder vid tillfälliga brandfarliga arbeten så att risken för brand minimeras.

Målgrupp
Utbildningen vänder sig till dig som är tillståndsansvarig eller till dig som ska utföra ett tillfälligt brandfarligt arbete.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Kursbevis och certifikat
Efter genomgången utbildning samt certifieringstest med godkänt resultat erhåller kursdeltagaren ett plastkort från Brandfarliga Arbeten, giltigt i 5 år.

ID06
Alla deltagare som önskar kan beställa registrering av Brandfarliga Arbeten i ID06 kompetensdatabas.

Kurslängd
7 timmar

Övrig information
Lunch och fika ingår.

2 600 SEK exkl. moms
Inga tillgängliga datum för den valda kursen

INTRESSEANMÄLAN

Hittar du inte något datum som passar, vill ha mer information eller vill ha hjälp att boka, fyll då i nedanstående formulär. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

8 + 15 =