Våra onlineutbildningar

En onlineutbildning genom TM Utbildning är det perfekta alternativet för dig och din verksamhet. Oavsett var du befinner dig kan du dra nytta av högkvalitativ utbildning och utveckla dina färdigheter på ett flexibelt sätt. Med tillgång till kursmaterial och handledning online kan du anpassa din inlärningsprocess efter din egen tidsplan och behov. Ta steget mot framgång och förbättra ditt yrkesliv med TM Utbildnings onlinekurser.

Våra e-learningbaserade utbildningar gör du i din egen takt. Du har tillgång till kursen i 30 dagar och efter genomförd kurs så gör du ett slutprov som vid godkänt resultat leder till att du kan ladda ner och skriva ut ditt kursbevis.

Köper du en av våra e-learnings så har du tillgång till kursen via vår utbildningsportal och kan gå igenom kursmaterialet hur många gånger du vill under 30 dagar. Du bestämmer själv takt och när de vill göra slutprovet.

Är ni ett företag så kan personalen kan delas in i grupper/avdelningar där ansvarig chef kan få tillgång till att administrera personalen med funktioner som att se vilka som genomfört kursen, vilka som inte har påbörjat kursen, ta fram certifikat och intyg samt skicka ut mail direkt via utbildningssystemet till personalen.

Material och slutprov finns tillgängligt 24 timmar om dygnet och support för vår utbildningsportal måndag-fredag kl.07:30-16:30.