Vi är TM Utbildning

Om oss

TM Utbildning grundades år 2011 av Magnus Axelsson och Therese Borgernäs, båda erfarna ambulanssjuksköterskor. Vår resa började med fokus på hjärt- och lungräddning (HLR), första hjälpen samt brandskyddsutbildningar.

Idag erbjuder vi ett imponerande utbud av över 20 olika utbildningar inom områden som trafiksäkerhet, industriell säkerhet, elsäkerhet, skogsbruk, brandskydd, human/social kompetens samt sjukvård. Vi strävar ständigt efter att utöka vårt kursutbud för att möta de aktuella behoven i samhället.

Utöver vår utbildningsverksamhet driver vi även webbshopen medlife.se där vi tillhandahåller ett brett sortiment av skydds- och säkerhetsutrustning. Vårt sortiment inkluderar bland annat fallskyddsutrustning och sjukvårdsväskor av hög kvalitet. Hos TM Utbildning är vi engagerade i att främja säkerhet och kompetensutveckling i olika branscher, och vi ser fram emot att vara er pålitliga partner i era utbildnings- och säkerhetsbehov.

Vår affärsidé

Vi strävar efter att inte bara underlätta, utan också att vara en pålitlig partner som aktivt stödjer våra kunders utbildningsbehov. Genom att erbjuda ett omfattande utbildningsprogram och skräddarsydda lösningar, siktar vi på att vara den ultimata resursen för företag, kommuner och landsting.

Vårt mål är att inte bara tillhandahålla utbildningar, utan att även effektivisera administrationen av dem för att avlasta våra kunders arbetsbörda. Med vår omfattande expertis och engagemang i att möta era behov är vi dedikerade till att vara er förstahandsvalspartner för utbildningar och tillhandahålla professionella och effektiva lösningar, inklusive onlineutbildningar för att möjliggöra flexibilitet och tillgänglighet.

Vår vision

Vi strävar efter att genom vår utbildningsverksamhet inte bara bidra till ett friskare Sverige, utan också till att skapa säkrare arbetsplatser och främja en ökad medvetenhet kring säkerhet över hela landet.

Genom att tillhandahålla högkvalitativa utbildningar och främja bästa praxis inom hälsa och säkerhet, arbetar vi aktivt för att förbättra arbetsmiljön och minska risken för olyckor och skador. Vårt mål är att genom utbildning och medvetenhetsskapande skapa en kultur av ansvarstagande och säkerhet som gynnar samhället som helhet.