Välj en sida

ESA-19 Fackkunnig, repetition

ESA-19 Repetitionskurs för dig som är fackkunnig! Både innehåll och studieformat är nya och mer anpassade efter dagens krav och utmaningar. Även studiematerialet har uppdaterats efter den nya standarden inom elsäkerhet – SS-EN 50110-1.

Kursen är helt omarbetad och uppfyller höga kvalitetskrav. Kursledarna är utbildade och godkända av Energiföretagen i Sverige, kursupplägget är anpassningsbart och flexibelt och utbildningen är lättare att ta till sig tack vare ny, modern pedagogik. De tidigare publikationerna har ersatts av två nya, vilka fungerar som utbildningsmaterial. Den nya repetitionskursen motsvarar de tidigare kurserna:

  • ESA 05, 19 och skötselföreskrifterna
  • ESA Industri
  • ESA Installation

Utbildningen ger dig uppdateringar och de senaste rönen, dessutom får du kunskap om det nya inom ESA vad gäller till exempel förändrade rollbenämningar.

Kursmål
Efter genomgången kurs ska du förstå hur du ska planera arbetet för olika arbetsmetoder och inom organisationen för att förebygga elolycksfall och driftstörningar.

Målgrupp
Repetitionsutbildningen vänder sig till alla i branschen som behöver repetera sina ESA-kunskaper och som ska arbeta i, eller i närheten av en elanläggning. 

Förkunskaper
ESA-19 Fackkunnig, grundutbildning eller motsvarande.

Kursbevis och certifikat
Efter godkänt teoretiskt prov erhålls ett certifikat av instruktören som godkänd av Svensk Energi. Kursen behöver förnyas var tredje (3) år.

Kurslängd
8 timmar

Övrig information
Lunch och fika ingår.

5 250 SEK exkl. moms
Inga tillgängliga datum för den valda kursen

INTRESSEANMÄLAN

Hittar du inte något datum som passar, vill ha mer information eller vill ha hjälp att boka, fyll då i nedanstående formulär. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

4 + 3 =