Välj en sida

HÄLSA OCH LIVSSTIL

Du ska leva med din kropp varje dag resten av livet. Det kan vara både en möjlighet och ett besvärande faktum. Det finns egentligen inte några måsten – det är bara du själv som kan välja stil på livet.

Unnar du dig själv det underhåll och bränsle din kropp och själ behöver?

Det är ingen nyhet att matvanor, rörelse, återhämtning och sömn har stor betydelse för hur du mår. Det kan kännas stressande att tänka på det, men ett dåligt samvete gör ingen nytta. Försök istället att tänka på vilken stor skillnad varje liten förändring faktiskt kan göra för dig.

Den onda spiralen kan snurra snabbt med stress, tidsbrist, dåliga matvanor, stillasittande och sömnbrist. En stor del av besöken på vårdcentraler idag beror på besvär som har med livsstil och stressrelaterade sjukdomar att göra. Livsstil och vanor går att ändra! Men hur?

Kursen ger dig information i form av teori och praktik om hur du hittar en hållbar balans i vardagen gällande:

  • Kost och matvanor
  • Sömn och återhämtning
  • Motion och stillasittande

Kursmål
Efter avslutad kurs ska deltagren ha kunskaper i och förstå betydelsen av kost och matvanor, sömn och återhämtning samt motion och stillasittande.

Målgrupp
Kursen vänder sig till alla. Till exempel till dig som har ett stillasittande arbete, till dig som känner att ditt liv inte är helt i balans samt till dig som är intresserad och vill lära dig mer inom ämnet.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursbevis och certifikat
Efter avslutad kurs erhålls kursbevis.

Kurslängd
4 timmar

Övrig information
Fika ingår.

Inga tillgängliga datum för den valda kursen

INTRESSEANMÄLAN

Hittar du inte något datum som passar, vill ha mer information eller vill ha hjälp att boka, fyll då i nedanstående formulär. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

8 + 14 =