Välj en sida

ELSÄKERT ARBETE -19, INSTRUERAD

1,400.00 kr exkl. moms

Denna utbildning gör du i din egen takt vid din dator, telefon eller läsplatta. Du har möjlighet att backa och lyssna och läsa om flera gånger i månads tid. När du känner dig redo så gör du ett prov som leder till ett certifikat vid ett visst antal rätt. Certifikatet talar om att du genomgått utbildning och visar att du har skaffat dig kunskap om rutiner som gäller vid arbete vid elanläggningar.

Elsäkertarbete -19 är en utbildning som riktar sig mot dem som ska arbeta i närhet av starkström eller spänning. Den tar upp vad du bör veta enligt arbetsmiljölagen och elsäkerhetsanvisningarna -19 föreskrifter för att jobba där det finns elektrisk fara. Du får kunskap om vad det kan bli för konsekvenser med vid fel agerande. Du får vetskap om vilka säkerhetsåtgärder som ska följas. Det finns regler om starkströmsföreskrifter vad det gäller skötsel av anläggningar oavsett när det tagits i bruk. Dessa föreskrifter förtydligas i denna utbildning, vilket är syftet med Elsäkertarbete. Det ska vara lättförståeligt och säkert för all personal som ska jobba i närhet av elanläggning.
I kursen Elsäkert arbete tar vi upp

  • Riskhantering
  • Elfaran
  • Säker kommunikation
  • Arbete

Du som vill köpa kursen åt en annan deltagare än dig själv eller fler än en deltagare klickar på Gruppköp-knappen.

Kursmål
Efter genomgången kurs ska du vara medveten om faran och hur organisationen ser ut för att undvika elolycka och driftstörningar.

Målgrupp
Kursen vänder sig till dig som ska in och göra enklare åtgärder i en elanläggning utan att arbeta direkt med spänningsförande delar. Det kan vara lokalvård, snickeri, målning, gjuta fundament i en kraftledningsgata m.m.  Inga förkunskaper krävs

Kursbevis och certifikat
Efter genomgången kurs och när du känner dig redo så gör du ett skriftligt prov. Vid godkänt resultat skriver du ut ditt certifikat. Det rekommenderas att kursen bör repeteras vart tredje (3) år.

INTRESSEANMÄLAN

Hittar du inte något datum som passar, vill ha mer information eller vill ha hjälp att boka, fyll då i nedanstående formulär. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

TM Utbildning

8 + 3 =