Välj en sida

STRESSHANTERING

För att kunna hantera stress i din vardag är det viktigt att du hittar en bra balans. Balans mellan arbete och fritid, vakenhet och sömn, krav utifrån och krav som du ställer på dig själv. Att leva i obalans under en längre period kan leda till att arbete, familjeliv och din hälsa påverkas negativt. Lär dig att identifiera och hantera stress i din vardag och öka ditt välmående.

Tänkvärt – Vad beror det på att välfärden ökar men välbefinnandet minskar, alltså varför mår vi sämre när vi har det så bra?

”Efter stresshanteringskursen såg jag min arbetssituation tydligare och lyckades på ett strukturerat sätt prioritera saker och komma till insikt. Stress sätter sig muskulärt och jag hade ont i kroppen. Avslappningsövningarna har gjort att jag även mår bättre kroppsligt. Jag fick ett bättre självförtroende och lärde mig koppla bort oviktiga saker.”
– Mikael Johansson, Butikschef på Electrolux Home

Målgrupp
Kursen vänder sig till alla. Till exempel till personal som upplever stress på sin arbetsplats, till dig som vill lära dig att förebygga stress eller till dig som vill veta mer om Mindfulness som stresshanteringsmetod.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursbevis och certifikat
Kursintyg erhålls efter avslutad och genomförd kurs.

Övrig information
Fika ingår.

Inga tillgängliga datum för den valda kursen

INTRESSEANMÄLAN

Hittar du inte något datum som passar, vill ha mer information eller vill ha hjälp att boka, fyll då i nedanstående formulär. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

15 + 10 =