Välj en sida

C2-utbildning – truckkort för hjullastare

För dig som ska jobba som truckförare och vill ha ett utbildningsintyg, eller vill förnya ditt truckkort, erbjuder vi en C2-utbildning. Den leds av välutbildade och inspirerande instruktörer med bred erfarenhet som under åren utbildat flera hundra truckförare. På TM Utbildning samarbetar vi med TYA och MA system.

Vad innebär C2-körkort?

Om du ska arbeta med att lasta, bära och lossa gods med hjullastare är truckkort C2 för dig. Denna typ är vanligt förekommande på svenska arbetsplatser och i hamnar, hamnområden och byggarbetsplatser med tanke på truckens kapacitet. C2-utbildningen följer fastställd utbildningsplan TLP 10 och kraven på kompetens enligt AFS 2006:5 användning av truckar. Utbildningen innehåller både teori och praktiskt arbete samt manövrering och hantering på ett säkert sätt. Efter avslutad och godkänd utbildning erhålls utbildningsbevis.

 

Kursmål
Under utbildningen kommer deltagaren att lära sig hantering av olika material på ett säkert sätt. Säkerhet är nyckelordet i utbildningen.  Vi kommer att gå igenom truckens olika funktioner noggrant.

Målgrupp
Terminalarbetare och yrkesförare eller andra yrkeskategorier som använder truck i sitt arbete.

Förkunskaper
Inga förkunskaper men du ska vara minst 18 år för att få gå utbildningen.

Kursbevis och certifikat
Efter avslutad och godkänd utbildning erhålls utbildningsbevis.

Kurslängd
2–5 dagar beroende på vana

Övrig information
Lunch och fika ingår.

6 850 SEK exkl. moms
Inga tillgängliga datum för den valda kursen

INTRESSEANMÄLAN

Hittar du inte något datum som passar, vill ha mer information eller vill ha hjälp att boka, fyll då i nedanstående formulär. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

10 + 3 =