Välj en sida

TRUCK

Vi erbjuder flera olika utbildningar för dig som vill ta truckkort, förnya ditt truckkörkort eller uppdatera dig med nya lagar och regler inom säkerhet och arbetsmiljö. Vi vänder oss till yrkeskategorier som kör truck i sitt arbete, behöver uppdatera sina säkerhetskunskaper eller vana truckförare som behöver hantera olika material på ett säkert och tryggt sätt. Vi på har utbildat många som vill ta truckkort eller truckkörkort genom åren tillsammans med TYA och MA system. Vår vision är att bidra till säkrare arbetsplatser i hela Sverige. Läs mer om våra olika utbildningar nedan. 
.

LÄRARLEDDA KURSER

TRUCK

Vi erbjuder truckutbildning för dig som vill ha utbildningsintyg. Våra instruktörer är inspirerande och välutbildade med bred erfarenhet. Under senaste åren har vi utbildat flera hundra truckförare. TM Utbildning AB samarbetar med TYA och MA system.

TRUCK, VALIDERING

Vi erbjuder truckvalidering för dig som vill ha utbildningsintyg. Våra instruktörer är inspirerande och välutbildade med bred erfarenhet. Under senaste åren har vi utbildat flera hundra truckförare. TM Utbildning AB samarbetar med TYA och MA system.

TRUCKREPETITION

För dig som redan har ett truckkort men vill förbättra dina kunskaper och uppdatera dig med det senaste inom säkerhet och arbetsmiljölagen.

TRUCKUTBILDNING C2, HJULLASTARE

Vi erbjuder truckutbildning för dig som vill ha utbildningsintyg eller vill förnya ditt truckkörkort. Våra instruktörer är inspirerande och välutbildade med bred erfarenhet. Under senaste åren har vi utbildat flera hundra truckförare. TM Utbildning AB samarbetar med TYA och MA system.

TRUCKUTBILDNING D1

För dig som behöver D1, drag- och flaktruck