Nyheter

Elmia Lastbil 2016

Vi vill passa på att tacka alla besökare som gjorde Elmia Lastbil 2016 till en trivsam och lyckad tillställning.

Läs mer

TM Utbildning växer

TM Utbildning växer och har i och med förvärvet av medlife.se en ny medarbetare i Daniel Olbers som vi hälsar välkommen till vårt glada gäng!

Läs mer

Kompetensutveckling

tuff tmutbildning

Några av instruktörerna på TM Utbildning (Tobbe Åkerman, Lena Axelsson och Magnus Axelsson) har nyligen vidareutbildat sig och genomfört utbildningen "TUFF -Föreläsa och Talarkonsten" för att lära sig mer kring föreläsarkonsten. TUFF-träning & utveckling för föreläsare är en unik utbildning i föreläsarkonsten och de har lärt sig hur man fångar intresset hos sina åhörare och värdefulla tekniker för att nå fram med ett budskap. Vi på TM Utbildning strävar hela tiden efter att utvecklas!

Föreläsningar i Västervik, Kalmar och Oskarshamn

TYDLIGA LEDARE & ENGAGERADE MEDARBETARE

Föreläsningar i Västervik, Kalmar och Oskarshamn

Att uppleva stress är en del av livet - alla blir stressade någon gång men om stressen pågår länge kan kroppen ta skada.

Det finns många saker du kan göra för att motverka stress i vardagen. Hur ser dina mål ut och hur gör du för att lyckas nå dem? Vad har du för ursäkter? Ta kontroll över din situation och lägg energi på det du kan påverka.

Läs mer

TM-Utbildning ställer ut

Skogmiljo

TM-Utbildning på Skog- och Miljömässa 

Stor miljödag arrangeras i vackra Misterhult

Åtta företag och organisationer har sedan 1998 arrangerat en skogsdag vartannat år. Skogsdagen går under namnet "Skog & Miljö" och mässan har hållits runt om i Oskarshamns kommun. Vid de tidigare mässorna har haft ca 2000 besökare. Årets mässa hålls i vackra Misterhults socken och närmare bestämt vid fastigheten Tjustgöl den 13 september. Mässans tema är vilt och allt kring det ämnet. Besökarna kommer gå en skogsslinga som bjuder på olika aktiviteter och utställningar. Det brukar vara en fantastisk dag med massor av besökare, god mat, spännande utställningar och ett bra arrangemang. Läs mer om mässan på: www.oskarshamn.com

TM-Utbildning finns på plats i form av Therese Borgernäs, så kom gärna och hälsa på oss!

Välkomna!

Ta eller förnya ditt yrkeskompetensbevis hos TM!

Att utföra persontransporter och godstransporter med buss och lastbil är ett ansvarsfullt arbete som ställer höga krav på kunskap och skicklighet. Därför finns en lag som reglerar krav på yrkesförarkompetens för att få utföra sådana transporter. Lagen innehåller bland annat krav på grundläggande utbildning, som efter godkänt prov leder till ett yrkeskompetensbevis. Yrkeskompetensbeviset gäller i fem år. Därefter krävs att föraren går en återkommande fortbildning vart femte år för att förnya beviset.

buss

Våra inplanerade kurstillfällen hittar du här:

Yrkeskompetensbevis, kurstillfällen

Herrgårdsstafetten

TM Utbildning hjärtsäkrade Herrgårdsstafetten

Under onsdagskvällen 21 maj samlades löpare och motionärer för att delta i årets upplaga av Herrgårdsstafetten i Oskarshamn. 

Läs mer

Behörighetskrav

Ett flertal av våra utbildningar ger dig behörighet att utföra arbete inom olika yrkesområden. Vi utökar vår kurskatalog löpande, så håll utkik efter nyheter.

Läs mer

YKB - Yrkesförarkompetens

Nu erbjuder vi även utbildningar i YKB - Yrkesförarkompetens!

Att utföra persontransporter och godstransporter med buss och lastbil är ett ansvarsfullt arbete som ställer höga krav på kunskap och skicklighet. Därför infördes en lag som ska säkerställa att alla förare har den kompetens som är nödvändig för yrket.

Läs mer om YKB - Yrkesförarkompetens

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Kreditvärdig - TM Utbildning AB