Välj en sida

ELSÄKERHETSANVISNINGAR -19 FACKKUNNIG, REPETITION

2,190.00 kr exkl. moms

Elsäkerhetsanvisningar fackkunnig – 19 repetitionskurs är för dig som är fackkunnig och som arbetar i, eller i närheten av en elanläggning. Både innehållet och studieformatet är nytt och mer anpassat efter dagens krav och utmaningar. Även studiematerialet har uppdaterats efter den nya standarden inom elsäkerhet – SS-EN 50110-1.

Kursen uppfyller de höga kvalitetskraven från anvisningar i Elsäkerhetsanvisningarna. De tidigare publikationerna har ersatts av två nya, vilka ligger till grund för utbildningsmaterialet i denna onlinekurs.

Den nya repetitionskursen motsvarar de tidigare kurserna:

  • ESA  -05, -14 och skötselföreskrifterna
  • ESA Industri
  • ESA Installation

Elsäkerhetsanvisningar fackkunnig 19 repetition utbildningen ger dig uppdateringar och kunskap om Elsäkerhetsanvisningar vad gäller till exempel förändrade rollbenämningar. Du har 30 dagar på dig att slutföra kursen. Kursen avslutas med ett skriftligt prov.

Du som vill köpa kursen åt en annan deltagare än dig själv eller fler än en deltagare klickar på Gruppköp-knappen.

Kursmål

Efter genomgången kurs ska du förstå hur du ska planera arbetet för olika arbetsmetoder och inom organisationen för att förebygga elolycksfall och driftstörningar.

Målgrupp ESA -19 Fackkunnig

Elsäkerhetsanvisningar fackkunnig 19 repetition vänder sig till alla i branschen som behöver repetera sina ESA-kunskaper och som ska arbeta i, eller i närheten av en elanläggning.

Förkunskaper

ESA-14 Fackkunnig, grundutbildning eller motsvarande.

Kursbevis och certifikat

Efter godkänt slutprov har du möjlighet att skriva ut eller ladda ner ett certifikat/kursintyg i PDF-format. Kursen behöver förnyas var tredje (3) år.

Kurslängd

Självstudier, 4 timmar

INTRESSEANMÄLAN

Hittar du inte något datum som passar, vill ha mer information eller vill ha hjälp att boka, fyll då i nedanstående formulär. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

TM Utbildning

5 + 15 =